Fără categorie

Laser fibră tăiere fără compromisuri

Constanţă pe grosimi diferite. Cu noul sistem de tăiere cu laser BySprint Fiber, Bystronic prezintă un sistem de top ce foloseşte la maxim potenţialul tehnologiei laserului cu fibră.

BySprint Fiber depăşeşte limitele. Cu un concept de design al maşinii complet refăcut, Bystronic redefineşte tăierea cu laser cu fibră şi astfel extinde gama de aplicaţii ale tehnologiei de tăire. Iată întrebarea care a propulsat dezvoltarea noului laser cu fibră : Care vor fi necesităţile utilizatorilor în viitor pentru a se bucura de succes? Product Managerul Bystronic Mario Duppenthaler spune că maşina este multifuncţională. Un laser cu fibră care taie tablă subţire la o viteză inegalabilă . Dar care, în plus, atinge performanţe excepţionale în gama de grosimi mari. Toate acestea cu cele mai mici costuri de operare posibile şi cele mai puţine cerinţe de întreţinere.

Inovație până la cel mai mic detaliu

Prin performanţele sale de top, fără compromisuri, BySprint Fiber se adresează clienţilor care doresc să se bazeze în întregime pe tehnologia laserelor cu fibră. Utilizatori care pe viitor vor onora toate comenzile folosind laserul cu fibră: începând de la inox, aluminiu şi oţel, până la metale neferoase cum ar fi cuprul şi alama. Toate acestea de la subţire la gros cu o înaltă calitate a tăierii.

Marea inovaţie a ByStar Fiber se regăseşte în determinarea cu care Bystronic a dezvoltat acest laser cu fibră. Până la cel mai mic detaliu, maşina este orientată spre tăierea cu fibră, fără compromisuri. Fie că vorbim de o înaltă dinamică a tăierii, de o îmbinare perfectă a soluţiilor de automatizare, de tehnologia senzorilor inteligenţi, sau de integrarea în sisteme moderne de software.

Postări similare