Soluții de gravare și tăiere cu
LASER GALVANOMETRIC
Tehnologia laser, ne permite să personalizăm prin gravare o multitudine de materiale sau accesorii, să decupăm cu precizie diverse materiale (lemn, piele, acrilic, hârtie, carton, MDF, PAL.) sau să reproducem portrete, peisaje și fotografii pe diferiți suporți printr-un procedeu numit fotogravura.
CALITATE ȘI PRECIZIE

Gravura și tăierea cu laser galvanometric permite reproducerea celor mai mici detalii. Calitatea obținută prin acest procedeu este de neegalat de alte procedee similare de personalizare sau marcare.

Putem produce o imagine permanentă. Acest serviciu se pretează la o gamă variată de materiale. Gravura laser se realizează fără a fi necesara fixarea produselor cu elemente speciale de masa de lucru. Astfel produsele dvs nu vor fi atinse decât de raza laser.

NENUMĂRATE APLICAȚII

Gravura și tăierea laser computerizată are nenumărate aplicații în foarte multe domenii: de la decuparea și gravarea unor cartoane până la marcarea industrială a anumitor sub-ansamble de diferite dimensiuni.

Putem tăia, marca, grava sau decupa obiecte sau placi de diferite dimensiuni, suprafața maximă pentru laserizare fiind de 600 x 600 mm.

ATENȚIE LA DETALII
Toate produsele se fac la comandă conform cerințelor dumneavoastră. Confecționăm produsele cu grijă și atenție deosebită la detalii. Fiecare produs este testat individual din punct de vedere calitativ, de aceea pentru a vă putea creea ceea ce doriți, vom avea nevoie de o mostră de material pentru că fiecare produs.
SERVICII:
Gravare
Decupare
Fotogravură